U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Rollegem

Omschrijving

Zeer kloeke woning met schitterend uitzicht op 1.855 m²!

Deze ruime, te renoveren woning biedt oneindig veel mogelijkheden ....

Tussen de glooiende, Rollegemse velden bevindt zich deze uiterst degelijke woning. We parkeren de wagen voor de deur en stappen het grote eigendom binnen. We komen in een mooie inkomhal met statige trap en vinden er op onze rechterkant meteen een grote zitplaats met dubbele houten deur. Vervolgens gaan we naar de leefruimte die langs de achterkant ligt en baadt in het licht. Van hieruit hebben we een fantastisch uitzicht over de velden. Een extra raam op de zijgevel of een uitbouw met grote ramen zouden het zicht nog uitzonderlijker maken. Naast de leefruimte bevindt zich nog een extra woonplaats. Tenslotte is er de keuken met ernaast de badkamer.
Op de gelijkvloerse verdieping is er nog de garage waar ook de bovengrondse stookolietank staat. Er is ook een kelder aanwezig.
Boven zijn er 3 grote slaapkamers. Vanuit de middelste slaapkamer is er via een vaste trap toegang tot de zolder. Hier kan mogelijks nog een extra kamer worden gemaakt.
Achter de woning bevinden zich nog een aantal bijgebouwen. Allereerst is er een werkplaats en berging met bovenliggende vliering. Verder in de tuin bevindt zich nog een extra gebouw dat indertijd dienstdeed als kippenren.

De zuidgeoriënteerde tuin is heel groot. Naast de woning bevindt zich een eerste deel. Hier kan de woning mogelijks nog uitgebreid worden. In de achtertuin is er een serre waar u naar hartenlust groenten kan kweken. Achter die serre is er nog een extra stuk tuin van zo’n 700 m2 dat helemaal tussen de velden ligt.

Verwarming op stookolie en elektriciteit. Regenput en steenput aanwezig.

Deze zeer kloeke woning kan omgetoverd worden tot een paradijs aan licht en ruimte met een fenomenaal uitzicht over de velden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate