U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Rollegem

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met prachtig vergezicht op 1.104 m2!

Eigendom met heel veel mogelijkheden ….

In een doodlopend, landelijk straatje vinden we deze woning die veel potentieel biedt. We rijden de oprit op en passeren de grote voortuin met zonneterras. Nadat we de wagen voor de woning parkeren stappen we binnen in de grote veranda. Het is hier zalig zitten terwijl we het ongelooflijke vergezicht bewonderen. Vervolgens gaan we verder het huis binnen. Eerst en vooral komen we in de grote leefkeuken. Er is hier zelfs plaats om een salon te plaatsen. Naast de keuken is er een berging en de badkamer bestaande uit een zitbad/douche en lavabo. Ook vinden we er een gelijkvloerse slaapkamer. Vanuit de leefkeuken is er ook toegang tot een naastgelegen ruime leefruimte bestaande uit een salon en een eetkamergedeelte. Vanuit deze leefruimte is er ook zicht op de tuin langs de achterzijde.
Mits renovatie is er van de bovenverdieping iets heel moois te maken. Extra slaapkamers kunnen hier perfect ondergebracht worden.

Er is ook een garage en een kelder.

Dit is een eigendom met een unieke locatie. U heeft hier echt het gevoel uit te kijken over de wereld.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate