U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Rollegem

Omschrijving

Heel aangename woning met tuin in een rustige buurt!

Een leuke thuis met 3 slaapkamers, garage en mooie tuin ...

Bij het binnenrijden van de wijk merken we meteen het rustige karakter van deze aangename buurt op. Het pleintje voor de deur en de weides opzij zorgen ervoor dat het hier aangenaam toekomen is. We parkeren de wagen op de oprit en komen de woning binnen in de hal met apart toilet om verder te gaan naar de living. Deze is door de L-vorm gezellig en zeer lichtrijk. Van hieruit hebben we een zicht op de grote, oostgerichte tuin.
De praktische keuken sluit aan bij de leefruimte en is eveneens grenzend aan de tuin. Via de keuken kunnen we naar de garage die ruim genoeg is voor extra stockage, wasmachine,... Er is ook nog een extra douche in de garage. Vanuit de garage hebben we ook toegang tot de handige kelder.
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met lavabo, bad en toilet. De bergzolder is geïsoleerd.
De hele dag rond kan u in de tuin zalig genieten van de zon. Het tuinhuis biedt bergruimte voor tuinmateriaal en tuinmeubels.

Deels dubbele beglazing.
Centrale verwarming op stookolie.

Dit is een zeer aangename en degelijke gezinswoning die u nog perfect naar uw hand kan zetten. Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate