U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Prachtige villa met 4 slaapkamers op 770 m2!

Rustig maar centraal gelegen in Rekkem …

In een residentiële wijk in het centrum van Rekkem vinden we deze recente villa uit 2017 terug.
We parkeren de wagen op de oprit en gaan via de inkomhal met gastentoilet de statige woning binnen. Hier stappen we ofwel de leefruimte binnen of kunnen we via de trap naar de eerste verdieping.
De leefruimte met open keuken is heel ruim en baadt in het licht. Het salon bevindt zich langs de voorzijde. Langs de tuinzijde is er het eetgedeelte en de mooie, grote keuken. Deze is voorzien van alle apparaten. Er is hier ook geïntegreerde burohoek en een erker met ontbijthoek. Overal is er een heel mooi zicht op de grote tuin met terras.
Op de gelijkvloerse verdieping is er vervolgens een berging, een handige garage met washoek, een eerste slaapkamer/buro én een mooie badkamer met bad, inloopdouche, wastafel en toilet.
In de leefruimte bevindt zich ook een trap naar de eerste verdieping. Hier vinden we 2 kamers, een toilet en een bergruimte terug.
Wanneer we terug in de inkomhal terechtkomen, gaan we vervolgens langs deze trap eveneens naar de eerste verdieping. Dit gedeelte is volledig afgescheiden van de vorige kamers die we daarnet bezochten. We vinden er een uiterst mooie badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is ook een grote slaapkamer met inbouwkasten. Langs de achterzijde knipperen we even met de ogen als we nog een grote leefruimte met open keuken en keukeneiland aantreffen. Uiteraard kan deze ruimte ook dienstdoen als polyvalente ruimte/hobbyruimte. Via het grote schuifraam kunnen we naar het terras.
In de hal is er ook toegang tot een grote zolder die boven de volledige woning loopt.
De tuin is smaakvol ingericht. Het is zalig vertoeven op het terras met barbecue. Er is een poort langs de achterkant die toegang geeft tot een carport met tuinberging.
CV op aardgas. Zonneboiler, waterontharder en regenput van 15.000 liter aanwezig! De woning is voorzien van een alarminstallatie. Alle kamers en de leefruimte hebben airco.
De woning werd afgewerkt door heel vakbekwame stielmannen uit de omgeving!
Een ideale, eigentijdse woning voor wie belang hecht aan veel ruimte en schoonheid! Of voor wie op zoek is naar een kangoeroewoning! Een unicum!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate