U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Prachtige eigendom met adembenemende tuin ….

Vier slaapkamers en garage als extra troeven!

Op de grens tussen Rekkem en Lauwe vinden we deze mooie woning terug in een rustige, doodlopende straat. De woning is zo gebouwd dat alles zich langs de achterzijde, de kant van de tuin en de natuur, afspeelt. Door de schitterende tuin met uitzicht heeft u hier het gevoel constant op vakantie te vertoeven.

We parkeren de wagen op de ruime oprit of in de garage. De ingang van de woning bevindt zich langs de zijkant. Terwijl we naar de voordeur stappen, kunnen we al genieten van de glooiende tuin die uitkijkt over het groen. Binnengekomen valt meteen de industriële stijl en speciale opbouw van de woning op. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een grote, uiterst lichtrijke leefruimte met open keuken. Er is ook een berging, gastentoilet, garage en een eerste slaapkamer.
In de leefruimte komt u werkelijk helemaal tot rust. Door de vele raampartijen heeft u het gevoel buiten te leven. Vanop de sofa of terwijl u kokkerelt kijkt u uit over de beekvallei en de weelderige tuin. Als u het schuifraam opent, haalt u de groene omgeving helemaal binnen.

Via de vide heeft u ook contact met de benedenverdieping waar de slaapvertrekken, een buro/ontspanningsruimte, de badkamer en een berging zich bevinden. Via de metalen trap komen we er terecht. Beneden in de centrale vide is er plaats voor een buro. De vensterdeur geeft er tot de tuin en een gezellige buitenzithoek. Er zijn ook 3 ruime slaapkamers. De kamers langs de achterzijde hebben allemaal een raam waarlangs u rechtstreeks in de tuin kunt. Ook hier zorgt dit voor een heel ontspannend gevoel. In de badkamer zijn er 2 lavabo’s, een douche en het toilet. De grote wasberging zorgt ervoor dat wassen en drogen een plezier wordt.

Het paradepaardje van de woning is overduidelijk de betoverende tuin. Er zijn heel veel plekjes waar u zalig kan genieten van de rust: het ontspanningshoekje beneden aan het buro, het terras aan de leefruimte en keuken, de tuin met zijn vele paadjes en hoekjes, de moestuin. Bovendien is er nog een extra rechtstreekse toegang tot de tuin … heel handig bij het uitvoeren van klusjes. Er is ook een handige tuinberging.
Er is ook een regenput aanwezig.

Achter de woning bevindt zich natuurgebied en de beekvallei. Het zicht blijft dus gegarandeerd! U bevindt zich ook op wandelafstand van de Leie … wandel- en fietsplezier ten top!
Dit is een uitzonderlijke eigendom die baadt in het groen en veel ruimte biedt!

De woning zal beschikbaar zijn rond de jaarwisseling.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate