U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met prachtige tuin op 1.375 m2 grond!

Adembenemend uitzicht, landelijke rust, perfecte oriëntatie ....

Via een rustige weg met een handvol huizen rijden we deze woning tegemoet. We stappen doorheen het mooie hekken het eigendom binnen. De wagen kunnen we meteen binnenrijden in de ruime garage of op de oprit plaatsen. De garage is uitgerust met een elektrische sectionaalpoort en biedt voldoende plaats voor fietsen en een wasmachine/droogkast. Langs de zijgevel stappen we de woning binnen. Bij de voordeur gekomen, valt ons meteen het adembenemend zicht op de tuin en de omgeving op.
Via de inkomhal hebben we toegang tot alle ruimtes op de benedenverdieping. Langs de voorzijde van het huis bevinden zich het salon en het buro. Langs de achterzijde komen we in de keuken. Vanuit de keuken met kook- en eeteiland hebben we een fantastisch zicht op de tuin. Er is gelijkvloers ook nog een gastentoilet en de recent vernieuwde badkamer met bubbelbad, inloopdouche en dubbele lavabo.
Op de bovenverdieping hebben we 3 kamers waarvan 2 heel ruimte. Er is ook nog een buro en een dressing.
Terug beneden nemen we plaats in de veranda of we genieten de hele namiddag en avond van de zon op het terras. Van hieruit heeft u echt een adembenemend zicht op de omgeving. U heeft het gevoel in het paradijs te vertoeven.
Nadat u de vele kois in de vijver heeft bewonderd wandelt u rustig verder naar het 2e terras achteraan of u nestelt zich gezellig met een glaasje onder de druivelaar. Materiaal opbergen kan in het tuinhuis. Achteraan de tuin is er een echte jarenoude sprookjesboom met een omtrek van ettelijke meters. Met de rug hiertegen geleund, geniet u van het weidse uitzicht. Mooier kan echt niet meer!

Alarminstallatie aanwezig. Handige kelder. Airconditioning in de grootste slaapkamer. Centrale verwarming op stookolie. Blanco elektriciteitskeuring!

Een mooie woning op de ideale locatie! Hier heeft u het gevoel dat u altijd op vakantie bent!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate