U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Verzorgde, gelijkvloerse villa op 633 m2!

Een ruime 3-slaapkamerwoning met garage in een rustige buurt ....

Op de grens tussen Lauwe en Rekkem vinden we in een residentiële buurt deze prachtige eigendom terug. Via de voortuin en oprit komen we aan bij de mooie woning. Vanuit de inkomhal met gastentoilet en vestiaire hebben we ook toegang tot de slaapkamers en de leefruimte. Er bevinden zich 2 grote slaapkamers. De badkamer beschikt over een lavabo, douche en jacuzzi-bad. We stappen vervolgens verder naar de leefruimte die dankzij de vele ramen heel lichtrijk is en een schitterend zicht biedt op de tuin. Er is ook een gezellige gashaard. In de uitbouw is het zalig zitten! Aansluitend vinden we de keuken. Deze is volledig ingericht en beschikt over een zee aan kastruimte. Naast de keuken bevindt zich een handige, berging met vaste kasten, een gootsteen en plaats voor een wasmachine en droogkast. Er is hier ook een deur die rechtstreeks toegang geeft tot de tuin. Verder is er nog een koele berging met daarnaast nog een buro. Vanuit het buro kunnen we ook naar de garage met elektrische poort. Boven de woning en de garage is er een bergzolder.
De tuin is mooi aangelegd en heeft een perfecte zuid-oriëntatie. De tuin loopt door langs de zijkant van de woning om te eindigen in de prachtige voortuin. Er is ook nog een handig tuinhuisje. Met de vogeltjes op de achtergrond is het hier op elk moment van de dag genieten geblazen. De woning werd volledig gerenoveerd in 1994!

We vinden deze degelijke woning terug in een rustige, residentiële buurt op het einde van een doodlopende straat.

Centrale verwarming op aardgas. Splinternieuwe HR-condensatieketel.
Regenput aanwezig. Kruipkelder aanwezig.
Aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken.

Dit is de ideale woning voor wie graag rustig en gelijkvloers woont!
Een goed onderhouden en instapklare woning! Werkelijk een pareltje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate