U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Zeer ruime gerenoveerde woning met 3 à 4 slaapkamers en garage!

Een instapklare woning met mooie tuin, veel bergruimte, en zo veel meer.....

Achter deze aantrekkelijke gevel vinden we een verrassende "vlaswoning". Bij het binnenkomen in de hal merken we meteen enkele originele elementen (oa prachtige houten trap) die verwijzen naar de mooie stijl van weleer. De living heeft een typische zitkamer/eetkamer indeling en aansluitend vinden we de ruime keuken. Achteraan is er een grote ruimte die kan dienen als bureau, hobbykamer, berging of extra slaapkamer. Op het gelijkvloer is er verder nog een apart toilet.
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een volledige vernieuwde badkamer. Deze is voorzien van een lavabomeubel, inloopdouche en toilet.
Via een vaste trap kunnen we naar de geïsoleerde zolderverdieping. Mits wat afwerkingen kan hier een grote extra kamer gemaakt worden.
Verder is en nog een droge kelder aanwezig en een garage. Van hieruit kunnen we rechtstreeks naar de tuin en erboven vinden we nog de grote "vlaszolder". Een ideale stockageruimte of uitbreiding van de woning!
De tuin is mooi en eenvoudig aangelegd en voorzien van een groot terras en een extra buitenberging.

CV op gas (condensatieketel).
Overal PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken.

De woning werd de voorbije jaren gerenoveerd. Oa: nieuwe elektriciteit (conform gekeurd), CV ketel, ramen, keuken, badkamer, ... Alle daken zijn geïsoleerd, aslook de linker vrije gevel.

Deze woning biedt heel wat mogelijkheden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate