U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Zeer ruime open bebouwing op 555 m² in rustige buurt op de grens van Lauwe/Rekkem!

Een instapklare woning met 3 slaapkamers, praktijkruimte, carport en zo veel meer....

Via de mooi aangelegde voortuin komen we in de hal met apart gastentoilet. We betreden de leefruimte via de gezellige zithoek op parket en houtkachel. Deze loopt over naar de eetkamer en aansluitend de prachtige landelijke open keuken. Gezien de grote leefruimte is er plaats voor een bureel, extra zit- of speelhoek,.... En dit met een zicht op de grote tuin via de schuiframen.
Bij de keuken is er een handige berging die overgaat in de voormalige garage. Momenteel wordt deze gebruikt als atelier voor de voeding, maar kan perfect omgevormd worden tot apart kantoor, praktijkruimte of garage.
De eerste verdieping beschikt over 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en toilet. De badkamer kan eventueel nog uitgebreid worden. Via een valtrap kunnen we naar de handige geïsoleerde bergzolder.

Naast de woning vinden we een ruime (hoge) carport en de tuin in ingericht met een tuinhuis en 2 grote terrassen! Hierdoor is het altijd mogelijk om in de zon te genieten, en dit in alle rust en privacy!

De woning dateert van 1985, maar werd in 2015 voorzien van een volledige nieuwe achterbouw. Er werden 12 zonnepanelen geplaatst, er is een nieuwe CV ketel (condensatieketel op gas), ramen met rolluiken en de elektriciteit is conform gekeurd.
Kortom, een op en top instapklare woning met tal van mogelijkheden!

Dit eigendom is gelegen in een rustige residentiële buurt tussen Lauwe en Rekkem.
Een mooie buitenkans!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate