U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Verzorgde woning met 3 kamers en grote tuin!

Zalig genieten in een instapklaar huis …

Achter deze mooie gevel schuilt een gezellige woning. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de leefruimte of de keuken. De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte en is heel gezellig aangekleed. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken. Deze is ruim, heeft veel kastruimte en een handig eiland. Het is hier zalig koken onder het licht van de koepel. Er is ook een ontbijthoek die nu dienst doet als speelruimte. Naast de keuken is er de badkamer met lavabo en hoekbad. Op het gelijkvloers is er ook nog een wasruimte en gastentoilet.

Op de eerste verdieping zijn er een slaapkamer en een grote dressing. Een vaste trap brengt ons naar de zolder waar er een prachtige slaapkamer is tot in de nok.
In de tuin is het echt zalig genieten. Het terras is heel aangenaam biedt zicht op de diepe tuin. Achteraan de tuin is er nog een kippenren.

Blanco elektriciteitskeuring! Centrale verwarming op stookolie. Dubbele beglazing met rolluiken. Kelder aanwezig.
De woning heeft ook zonnepanelen die het volledige verbruik van de bewoners dekken.

Deze woning heeft alles waar u van droomt: licht, gezelligheid, een mooie tuin … kortom een plaats om volledig tot rust te komen en u 100% thuis te voelen.
Een aanrader!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate