U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Woning met uitweg in centrum Rekkem.

Woning met veel mogelijkheden en grote, rustige tuin!

We komen deze woning binnen via de garage. Van daaruit kunnen we naar de living. De garage kan perfect omgebouwd worden tot uitbreiding voor de living. Zo kan er een heel grote leefruimte bekomen worden. Daarachter bevindt zich de lichtrijke eetkamer met aansluitend de keuken, badkamer en grote berging. Vanuit de eetkamer hebben we ook toegang tot de veranda.
Boven zijn 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder. Daar kunnen nog gemakkelijk 1 à 2 slaapkamers bijgemaakt worden.
De woning beschikt ook over een kelder.
Vanuit de veranda of berging kunnen we via een terrasje naar de tuin. Er is een garagestraat achteraan zodat er daar een garage kan gebouwd worden.
De woning kan tot een ruime en gezellige woonst verbouwd worden! De rustige omgeving achteraan is een extra troef en biedt de nodige rust en privacy.

Gezien de ligging in het centrum van Rekkem vinden we verschillende winkels in de buurt, alsook openbaar vervoer. Ook de verbinding met de E17 is vlakbij!

Klein beschrijf mogelijk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate