U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

PRACHTIG GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET TUIN, GARAGE EN STAANPLAATS!

Piekfijn appartement met 2 slaapkamers ….

In een klein, rustig en recent appartementsblok vinden we dit mooie appartement terug. Meteen valt ons op dat het eigendom enorm goed wordt onderhouden. De leefruimte met open keuken is ruim en lichtrijk. Naast de keuken vinden we een handige berging waar er plaats is voor een wasmachine en droogkast. In de hal is er een apart toilet met lavabo. Daarnaast ligt de badkamer met dubbele lavabo en bad met douchewand. Er zijn 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer is voorzien van inbouwkasten. Vanuit deze kamer hebben we ook rechtstreeks toegang tot de grote private koer.
Via de nachthal gaan we vervolgens naar de 2e slaapkamer die zich achteraan bevindt. Vanuit deze ruime slaapkamer kunnen we ook meteen naar de gezellige veranda. Het is hier zalig zitten met zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin en koer. Ook vanuit de nachthal hebben we een deur die ons rechtstreeks naar de koer en tuin brengt. Op het einde van de tuin is een poortje. Via dat poortje zijn we meteen bij de bijhorende autostaanplaats en stappen we richting de garage. Deze garage beschikt over een elektrische sectionaalpoort. In de garage zijn er ook nog ingemaakte kasten die voor extra bergruimte zorgen.

De gemeenschappelijke koer met garages en staanplaatsen is afgesloten met een elektrische poort langs de voorzijde. Enkel bewoners en bezoekers hebben dus toegang hiertoe.

Alle ramen beschikken over elektrische, programmeerbare rolluiken. Regenput aanwezig. Gemeenschappelijke kelder. Conform elektriciteitsattest.

Dit is een piekfijn, lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, tuin, garage en staanplaats. Werkelijk enig in zijn soort!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate