U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Moorsele

Omschrijving

Prachtige beenhouwerij met woonst op 1.200 m²!

In het centrum van Moorsele vinden we deze schitterende handelswoonst....

Dit eigendom bestaat op vandaag uit een slagerij met woonst in een oase van rust. Vooraan vinden we de winkel met aansluitend de ateliers, frigo's, stockage,.... Dit alles is ook langszij bereikbaar.
De woonst is afgescheiden van de zaak en bestaat uit een prachtige rustieke living, vernieuwde keuken, apart WC en op de 1e verdieping: 3 slaapkamers en een ruime vernieuwde badkamer. Via een valtrap kunnen we naar de ruime geïsoleerde zolder.
Dit eigendom heeft achteraan een prachtige zuidtuin met zwembad, waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en privacy. Naast de woning is een garage bereikbaar met een dubbele carport. De verharde binnenkoer is uitermate geschikt als parking voor klanten.

Deze goed draaiende beenhouwerij is al vele jaren een vaste waarde met een goed, vast cliënteel in de gemeente. De zaak en de ateliers zijn volledig in orde met de huidige wetgeving en zijn zeer goed uitgerust met verzorgd materiaal (volledige renovatie in 2003). De verkopers geven enigszins met spijt in het hart de fakkel door aan nieuwe ondernemers die meteen kunnen starten.

Mits wat aanpassingen kan de winkelruimte vergroot worden. Ook de uitbating van een andere commerciële activiteit is uiteraard mogelijk.

Kortom, een zeer verzorgd eigendom met enorme mogelijkheden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate