U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Zeer kloeke, kraaknette woning met 3 slaapkamers, garage en heel grote zolder!

Deze ruime woning biedt oneindig veel mogelijkheden ....

De voorgevel laat reeds blijken dat het hier om een eigendom gaat om ‘u’ tegen te zeggen. We komen de woning binnen in de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vanuit hieruit kunnen we naar de leefruimte, de keuken of de bovenverdieping. De living is ruim en lichtrijk met zicht op het terras en de tuin. Aanpalend is er de goed onderhouden keuken die is uitgerust met een kookplaat, oven, vaatwasmachine en koelkast. Hier is ook ruim plaats om een ontbijttafel te plaatsen.
Op de eerste verdieping zijn er momenteel drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voor- en achterzijde is er telkens een heel grote kamer. Langs de zijkant van het huis is er nog een kamer in L-vorm. Door het plaatsen van een stijlwand kunnen hiervan perfect twee kamers worden gemaakt. De badkamer is uitgerust met een lavabo, bad en toilet. Via een vaste trap komen we op de imposante zolder. Hier kunnen makkelijk meerdere kamers worden ingericht. De indrukwekkende dakbinding doet ons dromen van kamers die open zijn tot in de nok.
Terug beneden komen we via de achterdeur op het terras. Hier is er toegang tot de eveneens grote wasberging en de garage. De garage is uitgerust met een elektrische poort en geeft uit in de zijstraat.
In de tuin is het zalig vertoeven in alle rust.

Centrale verwarming op aardgas. Condenserende gasketel (HR-top) uit 2016.
Regenput aanwezig. Enkele beglazing.

Er is ook een heel handige, droge kelder.

De woning werd altijd heel netjes onderhouden. Dit eigendom heeft veel potentieel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate