U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Ruime, lichtrijke woning met 2 magazijnen op 765 m2!

3 slaapkamers en 2 loodsen van 40 m2 en 240 m2 ….

Bij aankomst valt ons meteen op dat dit een heel kloeke eigendom is. We kunnen de wagens parkeren op de lange oprit. De woning werd 12 jaar geleden werd gerenoveerd én uitgebreid! De volledige benedenverdieping onderging toen een metamorfose: ramen, elektriciteit, keuken, deels domotica, …. De leefkeuken en eetkamer werden zelfs uitgebreid.
Bij binnenkomst in de hal vinden we langs de linkerkant een buro. Rechts stappen we binnen in het lichtrijke salon met gashaard. We gaan verder naar de eetkamer met open keuken. De grote raampartijen maken het hier zalig zitten. De keuken met composieten werkblad is tot in de puntjes ingericht. Naast de keuken treffen we een eerste berging met toegang tot de gelijkvloerse, nieuwe badkamer met lavabo, toilet en inloopdouche. Gelijkvloers is er nog een gastentoilet en een grote tweede berging waar plaats is voor de wasmachine en droogkast. Er staat hier ook een waterontharder.
Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers én een tweede badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Vanuit de master bedroom kunnen we via een mezzanine naar een zolderberging.
Achter de woning is een carport en buitenberging. Daarachter ligt de eerste loods van 40 m2. Vervolgens is er nog een loods van 240 m2. Deze loodsen zijn de gedroomde locatie voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep! Via de tweede loods is er toegang tot een achtergelegen tuin. Deze tuin van 120 m2 bevindt zich achter de buurwoningen.

Handige kelder. Zonnepanelen met groenestroomcertificaten. Alarminstallatie aanwezig. Regenput aanwezig. Mogelijkheid tot bijkomende regenput. Blanco elektriciteitskeuring voor de woning. Drijfkracht in de grote loods.

Deze woning met magazijnen is ruim, lichtrijk en degelijk. Kortom, meer dan het bezoeken waard voor een zelfstandige!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate