U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Mooie, uiterst verzorgde woning met 3 slaapkamers en grote garage!

Uiterst verzorgde eigendom vanaf €285.000 ….

De ruime inkomhal met vestiaire leidt ons naar de grote garage of via de trap naar de 1e verdieping. Hebben we geen zin om de trap te nemen of hebben we onze handen vol boodschappen … dan nemen we de grote lift naar de 1e of 2e verdieping.

Op de 1e verdieping komen we terug in een ruime hal met apart toilet terecht. We vinden er ook de grote leefruimte met open keuken terug. Het parket en houtcassette in de living zorgen voor een extra gezellige toets. We baden er ook in een zee aan licht. Vanop het terras aan de voorzijde kunnen we het leven langs de straatzijde gadeslaan. De ingerichte, open keuken is ruim en biedt een mooi zicht op de tuin. Ook hier is het heerlijk vertoeven op het terras. Op deze verdieping vinden we ook nog een handig buro terug.

Op de 2e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers. De kinderkamers bevinden zich langs de achterzijde en de grote ‘master bedroom’ met terras is aan de voorzijde. Er zijn hier ook ingemaakte kasten. De badkamer is vernieuwd en beschikt over een dubbele lavabo, toilet, bad én inloopdouche. Hier is een zee aan ruimte.

De zolder is geïsoleerd en biedt veel bergruimte. We vinden er ook de machinekamer van de lift terug.

In de grote garage met sectionale poort kunnen we makkelijk 2 wagens en fietsen kwijt. Naast een koele berging is er ook plaats voor de wasmachine en droogkast.

In de tuin met tuinhuis is het zalig genieten!

Elektrische verwarming met nachtaccumulatie. Regenput, personenlift en zonnepanelen aanwezig. Inbraakwerend, zonnewerend en dubbel glas.

Een bod vanaf €285.000 wordt in overweging genomen.

Dit is een prachtige, comfortabele woning op een centrale locatie! Een woning met de ‘puntjes op de i’!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate