U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met naastliggend stuk grond!

Een ruime woning met 3 slaapkamers, tuin en plaats voor een garage....

Deze woning werd in 2013 volledig gerenoveerd. We komen via de hal binnen in de ruime living. Het is perfect mogelijk om een zithoek en eetkamer te plaatsen. Aansluitend vinden we de keuken. Door het schuifraam hebben we een zicht op de zuidtuin met groot groot terras. Op het gelijkvloers is er nog een technische berging en apart toilet.
De 1e verdieping beschikt over 2 slaapkamers en aan badkamer met douche en lavabo. Op de 2e verdieping vinden we nog een zeer grote ruimte. Ideaal als 'masteer bedroom' of toffe hobbykamer.
Er is tevens een kelder aanwezig.

Het naastliggend perceel hoort tevens bij de verkoop. Hier is het mogelijk om een grote garage te bouwen of de woning zelfs uit te breiden. Ook de tuin wordt hierdoor uiteraard groter. Tevens is de bouw van een meergezinswoning is mogelijk (plannen beschikbaar). Contacteer ons zeker voor meer info hieromtrent.

De woning is recent grondig gerenoveerd: nieuwe afvoeren, pleisterwerken, ramen, CV (condensatieketel op gas), elektriciteit (conforme keuring),....

De woning is gelegen in een rustige straat met een goede verbinding naar de ringweg, A19,...en vlakbij verschillende winkels!

De ideale starterswoning met enorme mogelijkheden door de naastliggende grond!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate