U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Heel grote, multifunctionele eigendom in centrum Menen!

Geschikt als handelswoning, kantoor, project, … én met achteruitgang ….

In het hart van Menen centrum vinden we in de hoofdstraat dit eigendom met gigantisch veel mogelijkheden terug. Op de gelijkvloerse verdieping is er een handelsruimte van zo’n 180 m2 die momenteel is opgedeeld in een winkel, berging en buro. Daarachter vinden we een achterbouw bestaande uit een keuken met eethoek en salon. Dit gedeelte werd bijgebouwd in 1990. Vanuit het salon hebben we mooi zicht op de stadstuin.
Op de eerste verdieping zijn er langs de voorzijde 2 kinderkamers met een eerste badkamer. Via de gang met mooie, originele elementen komen we in de tweede keuken. Op de gang is er ook nog een ruim toilet. Langs de achterzijde treffen we een heel leuke, ruime en lichtrijke leefruimte. De grote schouw met open haard zorgt voor een extra gezellige toets. Palend aan deze leefruimte is er een groot terras van 50 m2.
Op de tweede verdieping zijn er nog 3 slaapkamers. Twee kinderslaapkamers bevinden zich langs de voorzijde. De ouderslaapkamer is achteraan. Deze kamers worden gescheiden door een grote badkamer met toilet, bad en dubbele lavabo.

Terug op de gelijkvloerse verdieping gekomen is er nog een zee aan bergruimte achteraan. Naast een grote berging is er ook een garage die als berging wordt gebruikt. Vervolgens is er nog een dubbele, aparte garage.

De stadstuin is gezellig ingericht en beschikt ook nog over een carport. Hier kunnen dus ook nog wagens geparkeerd worden. Van goudwaarde is de uitgang achteraan. Hierlangs kan u via Kerkstraat het eigendom binnenrijden!

Kruipkelder aanwezig.

Dit is het perfecte eigendom voor wie een zaak wil uitbaten, centraal wil wonen of mogelijks een project wil starten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate