U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Prachtige, rustig gelegen villa op 617 m²!

Een verzorgde woning met 5 slaapkamers in een oase van rust...

In een residentiële buurt vinden we deze mooie eigendom. Langs de fraai ingerichte voortuin stappen we binnen in de hal met gastentoilet, toegang tot een gelijkvloerse kamer vooraan, de leefruimte, de grote garage of de bovenverdieping. Door de dubbele deur gaan we de leefruimte binnen. Dankzij de grote raampartijen is de living zeer lichtrijk. De gashaard en de vaste kasten maken het plaatje af. Het is er uiterst gezellig. Van hieruit hebben we een zicht op de zuidgerichte tuin met zwembad en pool-house. Aansluitend is er een grote, ingerichte maatkeuken die beschikt over alle comfort. Ook van hieruit kunnen we wegdromen bij het zicht over de achtergelegen weide. Naast de keuken is er de grote garage met een zee aan ruimte. Van hieruit hebben we ook toegang tot de kelder. Vanuit de garage kunnen we ook rechtstreeks terug naar de inkomhal. Daar vinden we er nog de ruime gelijkvloerse slaapkamer/buro.
De verdieping beschikt over 4 grote slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De badkamer heeft een dubbele lavabo, ligbad en douche. De grote slaapkamer achteraan is ingericht met vaste kasten en heeft weeral een mooi uitzicht op de achtergelegen natuur. Er is ook een handige bergzolder.
In de tuin is het zalig genieten. Terwijl u nipt van een drankje in de pool-house houdt u overzicht over het hele gebeuren. De kinderen kunnen zich uitleven op het houten speeltuig of de trampoline. Een verfrissende duik kan worden genomen in het zwembad. Dit volautomatisch zwembad is uitgerust met een afzuigsysteem voor de stofzuiger. Alleen al de aanblik van het zwembad zorgt voor een relaxerend gevoel. Hier is het genieten in alle rust...!
CV op aardgas. Alarminstallatie aanwezig. Blanco elektriciteitskeuring. Regenput van 10.000 liter.
Mooie maatkeuken van Dekeyzer. Codeklavier op garagepoort en zijpoort.
De woning is voorzien van vliesbehang en is opgeschilderd.
Er zijn 20 zonnepanelen en 2 thuisbatterijen!
Deze woning biedt alles waar u van droomt : ruimte, rust, comfort, gezelligheid en licht.
Een pareltje om in te wonen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate