U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Prachtige villa in pastorijstijl op 1.630 m²!

Stijlvol recent eigendom met een zee aan ruimte...

Via de gigantische oprit met schuifpoort komen we bij de woning. Langs de ruime hal met apart gastentoilet betreden we de living. Door de originele vorm zijn er veel mogelijkheden om deze naar eigen smaak in te richten. Zo is er oa plaats voor een eetplaats, zithoek en ruim bureel. Eventueel kan het bureau volledig afgesloten worden van de leefruimte en dus gescheiden worden van de privévertrekken. Er is tevens een aansluiting voor een haard!
De living gaat over in de ruime open keuken, welke volledig is ingericht en voorzien van veel kastruimte. Aansluitend vinden we een grote handige berging. De dubbele garage is inpandig, en via de berging te bereiken.
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers (waarvan één met dressing), 2 badkamers en een apart toilet.
De volledige woning beschikt nog over een bergzolder.
Rondom dit eigendom vinden we een zeer grote tuin met een prachtig terras, welke volledig omheind is. Door de eenvoudige aanleg kan de tuin volledig naar eigen smaak aangeplant worden.

CV op gas.
E peil van 77!

Deze villa is gelegen in "ons Dorp", met een goede verbinding naar de A19, Roeselare, Kortrijk,... en in de buurt openbaar vervoer, winkels, enz.
Een uniek eigendom in de streek!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate