U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Prachtige penthouse van 360 m2 in hartje Menen!

Gigantisch dakterras, 2 slaapkamers en 2 badkamers ….

Werkelijk op de Markt van Menen vinden we deze recent gerenoveerde penthouse terug. Dit appartement beslaat de volledige 5e verdieping. Een grote, lichtrijke leefruimte biedt langs alle kanten een panoramisch zicht. De open keuken beschikt over een zee aan kastruimte en alle nodige toestellen. Terwijl u kookt aan het kookeiland kan u er de kookprogramma’s volgen op de grote breedbeeld-TV.

Er zijn 2 slaapkamers in het appartement die telkens voorzien zijn van een badkamer. De badkamer die hoort bij de gastenkamer beschikt over een lavabo, inloopdouche en toilet. De master bedroom loopt over in haar eigen badkamer. Daar vinden we een prachtig bad, inloopdouche, dubbele lavabo en mannentoilet terug. Er is eveneens een dressingruimte. Iedere slaapkamer beschikt ook over een breedbeeld-TV.

Als extraatje heeft de penthouse ook nog een sauna met aparte douche en toilet.
Kelderberging aanwezig.

Genieten van een blauwe hemel doet u op het immense dakterras. U waant zich op het dak van de Markt terwijl u geniet van een cocktail en de beiaard op de achtergrond hoort. De hele dag kan u op de verschillende plaatsjes genieten van de zon. Op het einde van het terras is er ook nog een berging waar er bijvoorbeeld plaats is voor een koelkast en allerlei terrasgerief.

Dit is een heel ruim, tot in de puntjes afgewerkte penthouse op de mooiste plaats van Menen! Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate