U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Menen

Omschrijving

Mooie, gelijkvloerse villa met heel veel mogelijkheden op 691 m²!

In een rustige, residentiële buurt vinden we deze lichtrijke bungalow terug ....

We komen deze villa binnen in de leuke hal. Via de hal hebben we toegang tot een apart gastentoilet, het buro, de aangename leefruimte en de zonrijke keuken. Door de vele raampartijen rondom geniet men in de leefruimte de klok rond van de zon. De houtcassette zorgt er ook voor extra gezelligheid. We hebben er ook zicht op de aangename zuidoost-georiënteerde tuin met terras. Het buro is ook rechtstreeks bereikbaar vanuit de living. De keuken met berging bevindt zich naast de leefruimte. Naast de keuken vinden we de nachthal terug. Van hieruit kunnen we 3 slaapkamers en de badkamer bereiken. De badkamer omvat een dubbele lavabo, toilet en nieuwe inloopdouche. Op het einde van de hal hebben we toegang tot de eerste garage.
In de tuin is het zalig genieten! Er is nog een aparte, grote garage aanwezig. Deze zorgt ook voor extra bergruimte. De tuin heeft echt een perfecte oriëntatie en is schitterend gelegen naast een weide. Hier heeft u echt het gevoel dat u op reis bent: rust, gefluit van vogeltjes en een weids uitzicht. Heerlijk!!! Het naastgelegen wandelpad zorgt er ook voor dat u op ieder moment de benen kan strekken in een oase van groen!

Centrale verwarming op aardgas. De HR-condensatieketel is net vernieuwd.
Dubbele beglazing, overal rolluiken.

Een stijlvolle villa met veel mogelijkheden op een schitterende locatie. Mits enige werken is hier een pareltje van te maken!
We vinden dit eigendom terug in een zeer goede, rustige buurt in Menen met een goede aansluiting naar belangrijke invalswegen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate