U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Marke

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en tuin!

Een woning met veel mogelijkheden in een rustige straat nabij het centrum....

Achter deze eenvoudige gevel schuilt een verrassend grote woonst. We komen binnen via de mooie traphal. Van hieruit kunnen we naar de leefruimte of naar de garage. Deze heeft de laatste jaren dienst gedaan als naaiatelier en kan dus perfect dienen als winkel, bureau of hobbyruimte met een aparte ingang. De mooie dubbele deur zorgt voor een afscheiding naar een andere ruimte. Mits een aanpassing kan er uiteraard terug een garage van gemaakt worden.
Grenzend aan de living hebben we de ruime open keuken. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een eenvoudige badkamer, apart toilet en een buitenberging.
De eerste verdieping heeft 4 ruime slaapkamers met een mooie originele plankenvloer.
Via een vaste trap kunnen we naar de (basis) geïsoleerde zolder. Ook hier is er een zee van ruimte, die men kan inrichten als extra kamer.
Verder is er nog een handige kelder en uiteraard een mooie tuin. Hier is het genieten in alle rust en privacy!

Verwarming op gas.

Mist wat renovatiewerken is hier een prachtige gezinswoning van te maken voor wie ruimte en rust belangrijk vindt! En dit op een toffe locatie in het mooie Marke.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate