U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Marke

Omschrijving

Mooie, unieke en lichtrijke woning op 805 m2 te Marke!

Grote tuin, garage en zonnepanelen als extra troeven …

Vlakbij het centrum van Marke en in de nabijheid van belangrijke invalswegen vinden we dit mooie eigendom terug. We parkeren de wagen op de ruime oprit en merken bij het binnenstappen meteen dat het hier heel leuk vertoeven is. Via de inkomhal met apart gastentoilet komen we in de living terecht. Langs de ene kant is er plaats voor een grote eettafel en langs de andere kant vinden we een uiterst ruim en gezellig salon. De unieke dakconstructie met extra velux-ramen zorgt er voor een apart gevoel. Van hieruit hebben we een schitterend zicht op de tuin terwijl we nippen van een glaasje dat we inschenken in de bar. Naast het salon bevindt zich langs de voorzijde van de woning een buroruimte.
De aangrenzende, volledig uitgeruste eikenhouten keuken met Miele-apparaten (stoomoven, heteluchtoven, ijskast, vaatwas) biedt alle comfort. Koken is hier een feest. De naastgelegen berging zorgt dat u alle ingrediënten voor een lekkere maaltijd dicht bij de hand hebt.
De garage is heel groot en kan plaats bieden aan een wagen, fietsen, …. Er is eveneens veel bergruimte.
Via de open trap vanuit het salon komen we op de bovenverdieping. Deze is op parket en biedt plaats aan 3 slaapkamers en een badkamer. Ook hier speelt het lichtaspect een grote rol. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, toilet, bad en douche. De geïsoleerde zolder biedt extra bergruimte.
De tuin bevindt zich rondom de woning. Er is een tuinhuis, een zonneterras en petanqueveld. Ook hier is het heel leuk zitten. De carport is hoog genoeg voor het plaatsen van een mobilhome.
Heel belangrijk is dat er 35m2 zonnepanelen zijn met groenestroomcertificaten!
2 regenputten van 6.000 l elk.
Dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas

Heel degelijke, uiterst verzorgde woning op een ideale locatie!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate