U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Marke

Omschrijving

Exclusief eigendom bestaande uit handelszaak, loods en immense loft met tuin!

Een pareltje afgewerkt met de beste materialen …

Dit heel uitzonderlijk pand vinden we terug in het centrum van Marke. De statige gevel laat reeds vermoeden dat dit een prachtig eigendom is. De handelszaak, momenteel een koffiehuis en 200 m2 groot, is bereikbaar via de brede deur langs de straatzijde. Deze tearoom is enorm ruim en ingericht met een bijzondere aandacht voor schoonheid. De authentieke en de ‘long island’-stijl versmelten tot een mooi geheel. Achter de zaak is een grote keuken en een geheel conform sanitair blok geïnstalleerd.

Langs de impressionante oprit hebben we toegang tot de loods van ongeveer 300 m2. Deze is uitgerust met een volledig nieuw dak.

Het woongedeelte heeft eveneens een aparte ingang via de oprit. Hier hebben we het gevoel dat we in een paradijs van architecturale kunst terechtkomen.
De leefruimte met open keuken is zo’n 100 m2 groot en is enorm lichtrijk omwille van de kamerhoge ramen aan de voorzijde. Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals massief parket, natuursteen, een mooie maatkeuken en een grote houtcassette. Aanpalend is er ook een technische ruimte.

Op deze eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met 2 dressings. Zowel in de slaapkamers en dressings is alles afgewerkt met maatkasten en massief parket. Tussen beide kamers bevindt zich een grote badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo. Ook hier is alles maatwerk.
Op de tweede verdieping treffen we de prachtige ouderslaapkamer met dressing en aparte badkamer. In deze badkamer is er een douche, toilet en dubbele lavabo.

Boven de leefruimte is er nog een grote ruimte die kan worden afgewerkt tot een hobbyruimte, extra slaapkamer, ….

Achter het gebouw bevindt zich nog een tuin van 300 m2.

Dit is een prachtig eigendom dat voor diverse doeleinden kan worden gebruikt (horeca, showroom, schoonheidsinstituut, zelfstandige activiteit).

Laat u betoveren door deze exclusiviteit!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate