U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige woning met 3 slaapkamers en mooie tuin in het centrum van Lauwe!

Een unieke, lichtrijke en gezellige thuis …

De mooie voorgevel doet al vermoeden dat dit huis enig is. Deze woning werd in 2000 volledig verbouwd door een architecte met een unieke visie. We stappen binnen en zijn meteen heel positief verrast door wat we te zien krijgen … een echt pareltje! Het salon en de leefruimte zijn heel ruim en uiterst lichtrijk. Het vele daglicht is te danken aan de grote ramen en de vide op de bovenverdieping. Deze vide zorgt voor veel licht op het gelijkvloers.
Het parket maakt het extra gezellig. Er is hier eveneens een iets hoger gelegen ontspannings-/zitruimte. De aansluitende open keuken biedt ook ruimte om een eettafel te plaatsen. Terwijl u kookt heeft u een schitterend zicht op de mooie tuin of u heeft, dankzij de vide, ook contact met de familieleden die boven in het buro aan het werk zijn. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich nog een toilet en mooie badkamer. Deze werden recent volledig vernieuwd en voorzien van tegelparket. De badkamer beschikt over een bad, douche en lavabo. Verder is er beneden nog een handige berging.
Ook op de eerste verdieping is het zalig vertoeven. Langs de voorzijde zijn er 2 kinderkamers. Achteraan hebben we heel mooi en uniek buro met zicht op het dakterras. Thuiswerken is hier echt een plezier. Verder is er nog de ouderslaapkamer, de wasberging en een toilet. Verpozen na het werk doen we in de hangmat op het dakterras. Van hieruit hebben we ook een mooie kijk op de tuin.
De zuidgeoriënteerde tuin maakt het plaatje af. Hier kunnen we genieten in alle rust en privacy. Lunchen doen we op de mooie terrassen met niveauverschillen en verpozen gebeurt achteraan de tuin in de hottub. Terwijl u hier geniet van een wellness-ervaring heeft u een schitterend zicht op de al even unieke achtergevel. Door de L-vorm achteraan in de tuin is er ook nog plaats voor een verwilderd stukje natuur. Dankzij het poortje aan de achterzijde van de tuin kunnen we makkelijk achteraan de fietsen stallen.

De woning beschikt over een kelder en een handige bergzolder.
Elektrische verwarming op nachtaccumulatie.
De woning werd onlangs volledig geschilderd en voorzien van vliesbehang.
Blanco elektriciteitskeuringsverslag.

Als u hier binnenstapt, begrijpt u wat de betekenis is van ‘liefde op het eerste zicht’! Zeker doen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate