U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Zeer ruime, statige woning met 4 slaapkamers en bureel!

Een karaktervolle woning op 879 m² met veel mogelijkheden....

Via de mooie voortuin gaan we de trapjes op tot aan de voordeur. We komen binnen in de mooie, open traphal en gaan verder naar de living. Deze karaktervolle ruimte is ingedeeld in een eetplaats en gezellige zithoek met haard en zicht op de grote tuin. Aansluitend is er de keuken met daarachter een zeer ruime berging. Op het gelijkvloers is er nog een apart toilet. Via de keldertrap kunnen we naar de kelder, de ruime garage en de bureelruimte. Dankzij de aparte ingang langs de straat is deze ruimte uitermate geschikt om klanten te ontvangen in het aparte bureau, de pratijkruimte, ... (voorheen boekhoudkantoor).
Op de tussenverdieping vinden we een grote kamer, opgesplitst in 2 delen. Ideaal als master bedroom. De eerste verdieping beschikt verder over 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet.
Via een vaste trap kunnen we naar de 2 ruime zolders. Hier kunnen nog extra kamers van gemaakt worden.
De tuin is volgroeid met enkele prachtige bomen. Dit zorgt meteen voor de nodige privacy en rust. Via de straat aan de zijkant van de woning is de achterkant van de woning vlot bereikbaar!

Cv op gas (condensatieketel van 2007).
Mits de nodige renovatiewerken is van deze stevige woning ongetwijfeld een prachtige, ruime eengezinswoning te maken. En dit eventueel in combinatie met een beroepsactiviteit.

Een eigendom met veel potentieel op een zeer gunstige ligging!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate