U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Verrassend ruime woning met 3 slaapkamers en diepe tuin met garage en uitweg!

Gelegen vlakbij het centrum ...

Via de inkomhal stappen we de ruime leefruimte bestaande uit het salon en de eetkamer binnen. De open haard zorgt hier voor extra gezelligheid. Aanpalend is er de grote, open keuken. Daarachter bevindt zich een buro/hobby-/of wasplaats met hier ook een apart toilet. Van hieruit kunnen we naar de badkamer. Deze is voorzien van een lavabo en douche.
Op de bovenverdieping zijn er 2 ruime kamers. Via de achterste kamer kunnen we via een vaste trap naar de zolderverdieping waar er ook een grote kamer is.
De woning beschikt over een diepe tuin. Vlak achter het huis is er een eerste terras met daarachter een grote, handige berging. Vervolgens is er nog een tweede terras met aansluitend nog een diepe tuin. Op het einde hiervan is er een grote garage met sectionale poort. Deze garage is bereikbaar via de garagestraat. Deze is gelegen vlak naast het sportterrein.

Elektrische verwarming met nachtacculumatie.

Deze woning heeft alles was u nodig heeft : veel ruimte, 3 kamers, een diepe tuin en een handige garage met uitweg! En dit allemaal op een steenworp van scholen, belangrijke invalswegen en het centrum van het levendige Lauwe!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate