U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Verrassend ruime woning met 3 grote slaapkamers en tuin!

Woning met veel mogelijkheden nabij het centrum van Lauwe....

We komen binnen via de hal met apart gastentoilet. De living op parket is zeer gezellig ingericht met de zitkamer achteraan en de open keuken vooraan. Via het schuifraam kunnen we naar de tuin met terras.
De eerste verdieping beschikt over een grote badkamer (met lavabomeubel, ligbad, douche en toilet) en een ruime slaapkamer.
De 2e verdieping heeft nog eens 2 ruime slaapkamers en via een vaste trap kunnen we naar de zolder. Hier is er de mogelijkheid om nog 1 of 2 kamers bij te maken!
Naast de woning is er een rechtstreekse doorgang naar de tuin. Super handig! Achteraan het perceel is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te maken, bereikbaar via een erfdienstbaarheid van de garageweg naast de woning. Een grote troef!

Er werden al heel wat renovatiewerken uitgevoerd. Mits wat kleine afwerkingen staat deze woning terug tip top in orde en instapklaar!
CV op gas (condensatieketel van 2018) met volledig nieuwe installatie (leidingen,...). Ook de elektrische installatie werd vernieuwd met een conform keuringsattest!

We vinden dit eigendom terug in een rustige eenrichtingsstraat op wandelafstand van het centrum, de Leie en vele winkels!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate