U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige eigendom: loft met adembenemende tuin, loods én huurwoning!

Zalig wonen en werken in alle rust in Lauwe ….

Via de oprit bereiken we het atelier met een poort van 5 meter hoog. Er is hier zo’n 338 m2 aan bruikbare vloeroppervlakte. Door de nokhoogte van bijna 11 meter kan er eventueel nog een verdiep worden ingeplaatst. Achteraan de loods stappen we verwachtingsvol de enorme loft binnen. Hier krijgt u een echt waw-gevoel. De loft is ongelooflijk ruim en mooi met een centrale vide. De leefruimte met open keuken kijkt uit over de zalige tuin met zwembad en poolhouse. Naast de volledig uitgeruste keuken bevindt zich de koele berging met alle technische voorzieningen. Langs de rechterzijde is er een buro en langs de linkerzijde een ontspanningsruimte. Beiden hebben eveneens zicht op de tuin. Op de gelijkvloerse verdieping is er verder nog een ruime badkamer met grote inloopdouche, losstaand bad, lavabo en toilet. Aansluitend is er een ruime dressingruimte. De bovenverdieping bestaat eveneens uit een linker- en rechtergedeelte. Rechts vinden we 2 slaapkamers en een toilet. De ene slaapkamer kijkt uit over de leefruimte. Links zijn er eveneens 2 slaapkamers, een buro op de overloop, een toilet en een ontspanningsruimte. Ook van hieruit heeft u vanop de passerelle contact met de woonruimte beneden.
Door de grote raampartijen stapt u naar de adembenemende tuin met zwembad en poolhouse. De oude magnoliaboom, kriekelaar en kastanjeboom zorgen voor een pracht aan groen. Terwijl u een duik neemt in het zwembad wordt alvast een drankje klaargemaakt aan de bar van het poolhouse.
Terug langs de straatzijde treffen we langs de rechterkant nog een huurwoning met 2 slaapkamers aan die voor een aardig rendement zorgt. Links bevindt zich een nog te slopen woning. Op deze vrij te komen oppervlakte kan naast een nog aan te leggen oprit uiterst links eventueel nog een garage/fietsenberging tot maximum 97 m2 worden gebouwd.

Deze parel is uitgerust met vloerverwarming met warmtepomp, 52 zonnepanelen waarvan deels met groenestroomcertificaten, domotica, een alarminstallatie, 2 regenputten van 10.000 liter elk, een laadpaal, ….

Wie droomt van de combinatie wonen, werken, ruimte, licht en genieten is hier aan het juiste adres. Het gaat hier om een eigendom die niet in woorden te beschrijven is. Met uw eigen ogen deze droom aanschouwen is dus de beste oplossing!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate