U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Mooie, kraaknette woning met 4 kamers en 3 garages!

Grote veranda en leuke tuin als extra troeven ….

Achter deze nette gevel vinden we een verrassend ruime woning. Via de inkomhal komen we de grote leefruimte binnen. Een 3-tal jaar geleden werden de vloer en plafond hier vernieuwd. De pelletkachel zorgt ervoor dat het hier heel aangenaam vertoeven is. Aanpalend is er de grote, volledig uitgeruste keuken. Ook deze keuken werd 5 jaar geleden vernieuwd. Aansluitend is er nog de recente veranda. Deze dateert van 2018 en wordt ook verwarmd met een pelletkachel. Vanuit de veranda hebben we toegang tot een gastentoilet en een uiterst handige berging. Hier is plaats voor een wasmachine, droogkast en andere huishoudtoestellen. Onder deze berging en een deel van de keuken bevindt zich ook een grote kelder.
Op de bovenverdieping zijn er 4 kamers. Men moet wel door de derde kamer om in de vierde te komen. Er kan eventueel nog een extra kamer bijgemaakt worden. De belangrijkste slaapkamer beschikt over airconditioning die zowel zorgt voor de nodige verwarming als verkoeling. De mooie badkamer werd 2 jaar geleden gerenoveerd. Er is hier een grote inloopdouche, lavabo en toilet. Vanuit de nachthal kunnen we naar de eerste zolder.
Terug op de gelijkvloerse verdieping vinden we de eerste garage met elektrische poort terug langs de voorzijde. Achter deze garage is er een berging met daarboven een tweede zolder. Op deze zolder kan eventueel nog een kamer worden gemaakt die dan kan bereikt worden via de nachthal vanuit de woning.
Op het terras en in de leuke tuin is het heerlijk relaxen. In de serre kunnen naar hartenlust groenten gekweekt worden. Langs de zijkant van de woning is er een tweede garage met elektrische poort. Via het poortje kunnen we ook meteen naar de oprit langs de zijkant. Hier vinden we ook nog een garagebox.

Verwarming met pelletkachels en warmtepomp. Er zijn 2 regenputten en een steenput.

Dit is een heel mooie eigendom met een grote bewoonbare oppervlakte, veel bergruimte, 3 garages en een gezellige tuin. Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate