U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde, rustig gelegen woning met 2 garages!

Een zeer verzorgde, instapklare woning ....

Dichtbij het centrum van Lauwe vinden we deze instapklare woning terug. Van zodra we binnenstappen, merken we dat de volledige woning uiterst professioneel is gerenoveerd. Dit gebeurde tussen 2010 en 2012. Via de hal komen we in de gezellige, lichtrijke living. Deze in ingedeeld in een zithoek en een eetkamer. Aansluitend is er de mooie, volledig ingerichte keuken met granieten blad. Er is ook een gezellige eethoek met mooi zicht op de tuin. De grote raampartijen zorgen voor een zee aan licht. Naast de keuken bevindt zich de uiterst handige berging met plaats voor een wasmachine, droogkast en het ventilatiesysteem. Op het gelijkvloers is er verder nog een gastentoilet. Door de vloerverwarming is het op de benedenverdieping zalig rondlopen op blote voeten!

De eerste verdieping beschikt over 2 mooie slaapkamers en een al even mooie badkamer. Eén van de kamers in momenteel ingericht als dressing. In de badkamer is er een bad, douche, lavabo en toilet. Via een vaste trap kunnen we naar de grote, geïsoleerde zolder. Ideaal als extra berging of om verder af te werken als extra slaapkamer, hobbykamer,....

In de tuin met terras is het rustig vertoeven. Een grote troef is ongetwijfeld de ruime garage achteraan de tuin. Deze is bereikbaar via een garagestraat. Ideaal dus voor iemand die extra ruimte nodig heeft voor zijn/haar hobby of beroepsactiviteit. Er is tevens nog een privé-parking. Net om de hoek is er zelfs nog een 2e garage!

De woning is helemaal opgeschilderd/behangen!
Kelder aanwezig. Blanco elektriciteitskeuring. Regenput van 10.000 liter. Warm water op basis van zonneboiler (275 liter)! Heel goed EPC!

Een instapklare, verzorgde woning met tal van troeven en mogelijkheden! Een topper!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate