U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Zeer rustig gelegen, halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, garage en tuin!

Een verzorgde woning in een doodlopende straat in het centrum van Lauwe ....

Via de voortuin met oprit komen we de woning binnen. We merken meteen dat de woning piekfijn onderhouden is. De inkomhal beschikt over een apart gastentoilet. De lichtrijke living is gezellig ingericht. De oriëntatie is hier perfect. De ganse dag baadt de leefruimte in het zonlicht. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken met plaats voor een eettafel. De keuken werd in 2010 vernieuwd. Zowel in de living als in de keuken hebben we een mooi zicht op de zongerichte tuin. Op het terras is het rustig vertoeven terwijl u uitkijkt op het grasperk en de moestuin. Er is hier ook een zonneluifel. Verder is er nog een ruime inpandige garage met elektrische sectionale poort en met berging.

De eerste verdieping beschikt over 4 mooie, grote slaapkamers en een badkamer. De badkamer werd in 2014 volledig vernieuwd. Via een valtrap kunnen we naar de geïsoleerde bergzolder.

De ramen werden in 2016 vervangen. Toen werd ook de spouwmuur geïsoleerd en de buitengevel speciaal behandeld. Twee jaar geleden was er een vernieuwing van de goten en afleiders. De woning werd dus voortdurend verbeterd.

Cv op aardgas. Heel goed EPC!
De woning beschikt over een regenput van 5.000 liter.
Het eigendom is abestveilig.

Dit is een instapklare, tot in de puntjes verzorgde woning op een droomlocatie in Lauwe! Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate