U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Smaakvolle burgerwoning met 4 slaapkamers en leuke stadstuin!

Deels gerenoveerde woning met karakter ….

In het bruisende Lauwe vinden we dit karaktervol pand terug. De mooie inkomhal met indrukwekkende trap leidt ons naar alle ruimtes op de gelijkvloerse verdieping. Langs de straatzijde is er een aparte zitruimte of buro. Deze paalt aan de achtergelegen living. Het zou dus mogelijk zijn om een opening te maken en deze ruimtes samen te voegen tot één grote leefruimte. Langs de voorzijde is er ook nog een kleine wachtruimte/buro en gastentoilet. De leefruimte achteraan is heel lichtrijk en kijkt uit op de kleine maar gezellige stadstuin. Daarnaast vinden we er de ruime, gerenoveerde keuken. Er is ook nog een garage met elektrische sectionaalpoort.
De nachthal boven straalt klasse uit. Langs de voorzijde bevindt zich de grote, vernieuwde badkamer met toilet, grote inloopdouche en lavabo. De ingemaakte kasten bieden veel bergruimte. Langs de voorzijde is er nog een grote slaapkamer. Langs de achterzijde nemen we een kijkje in een uiterst smaakvol gerenoveerde kamer met mooie, vaste, blauwe bibliotheekkast. De ramen zijn hier vernieuwd. Naast deze kamer bevindt zich de master bedroom. Ook hier zijn de ramen vernieuwd. Alle kamers en de nachthal hebben een mooie laminaatvloer. Boven de garage bevindt zich nog een grote kamer die momenteel gebruikt wordt als berging. Van hieruit is er ook een valtrap naar de grote, niet-geïsoleerde zolder. Hier is nog een zee aan ruimte!
De stadstuin is eveneens mooi. Het niveauverschil en de beplanting zijn heel aangenaam. De hele namiddag en avond is het hier genieten in het zonnetje!

Kelder en regenput aanwezig. HR-top condensatieketel.

Mooie, ruime, deels gerenoveerde woning met uiterst veel mogelijkheden! Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate