U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige loft met 3 kamers en atelier!

Zalig wonen en werken in het centrum van Lauwe ….

We vinden dit eigendom terug in het centrum op de oude ‘Solidor-site’. Via een private parking rijden we naar het pand. De wagen kunnen we voor de deur parkeren of ook binnenrijden door de 4 meter hoge poort in het atelier.
Het benedenverdieping beslaat ongeveer 187 m2, zijnde 17 m diep en 11 m breed. Het atelier omvat quasi de volledige benedenverdieping en is momenteel ingedeeld met valse wanden. Deze ruimte is breed inzetbaar. Via een trap bereiken we de tussenverdieping. Die is momenteel ingericht als buro en stockageplaats en is ongeveer 135m2. Door de vide is er hier veel contact mogelijk met de benedenverdieping.
Via een mooie trappenhal komen we terecht op de 1e verdieping. Op de gang boven is er een gastentoilet en vestiaire. Via de kamerhoge pivoterende deur stappen we binnen in de leefruimte. Hier overvalt ons het waw-gevoel. Door de vele ramen en de hoge plafonds baadt deze parel in het zonlicht! Het parket en de gashaard maken van het salon en de eetruimte een zalige ruimte. De grote open keuken is voorzien van alle comfort. Ontbijten kan in alle gezelligheid aan het keukeneiland. De naastgelegen berging omvat alle technieken en biedt ruimschoots plaats aan wasmachine en droogkast. Het ruime, overdekte terras laat u genieten in alle rust!
Via de mooie, stalen trap stappen we verwachtingsvol naar de 2e verdieping. Ook hier worden die verwachtingen ruimschoots ingelost. De originele, stalen elementen zijn schitterend. We treffen er 3 slaapkamers en een prachtig, zwevend, open buro. Vanuit de ouderslaapkamer annex dressing hebben we een schitterend zicht op het terras. Deze ruimtes zijn ook allemaal op parket. De grote badkamer bevindt zich tussen de slaapkamers. Deze is voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. De glazen deuren zorgen hier voor een maximum aan lichtinval.

Deze parel is uitgerust met domotica, airconditioning, zonnepanelen met groenestroomcertificaten en een alarminstallatie.

Dit is een adembenemend, rustig gelegen eigendom in het centrum van Lauwe! Dé ideale thuis voor wie wonen en werken wilt combineren.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate