U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige, grote woning met polyvalente benedenverdieping en dubbele garage!

Eindeloze mogelijkheden op een toplocatie ….

Op een boogscheut van het centrum en een zucht van de Leie is er dit schitterend eigendom. Op het gelijkvloers treffen we een polyvalente ruimte die bijvoorbeeld dienst kan doen voor een zaak/vrij beroep maar die evengoed ruimte kan bieden voor een thuiskantoor, een ontspanningsruimte, een kangoeroewoning …. Er zijn eveneens een toilet met lavabo, berg- of archiefruimte en een keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Hier is dus alles aanwezig om los van het woongedeelte te functioneren.
Via een aparte ingang kunnen we ook rechtstreeks naar het woongedeelte op de 1e en 2e verdieping. Boven ontdekken we een ruime, uiterst lichtrijke leefruimte met vloerverwarming. De speksteenkachel en de mooie, vaste kast maken het plaatje af. Aanpalend is er een open keuken met uiterst praktische, naastgelegen berging. Zowel vanuit de berging als vanuit de leefruimte is er toegang tot het zonrijk terras met zicht op de tuin en de Leie-omgeving.
Op de 2e verdieping ontdekken we achtereenvolgens een handig buro-/leeshoekje, een apart toilet, de badkamer, 3 slaapkamers en een dressing. De grote badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche, een dubbele lavabo én een zee aan ruimte. Vanuit de badkamer kunnen we ook rechtstreeks naar de master bedroom. Langs de voorzijde zijn er nog 2 kamers en een dressing. De zolder biedt ook nog heel veel bergruimte. Als kers op de taart is er achteraan de tuin de dubbele garage met berging én vliering. De garage geeft uit op de Leiestraat.
Alarminstallatie en regenput aanwezig. Dankzij de zonnepanelen met groenestroomcertificaten blijft de elektriciteitsfactuur beperkt!
Deze woning is tot in de puntjes onderhouden en werd voortdurend vernieuwd. De zalige Lauwse sfeer krijgt u er gratis bovenop! Kortom een topper!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate