U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Mooie, goed renderende handelszaak in centrum Lauwe!

Bestaande uit horecagedeelte met inboedel en woonhuis met tuin ….

Werkelijk in het centrum van Lauwe treffen we deze mooie zaak. Momenteel wordt deze uitgebaat als pita-/pasta-/burgerzaak. Uiteraard kan u dit pand ook een andere bestemming geven. De horecazaak bestaat uit een verbruiksgedeelte en toog met inboedel. Achteraan is er een sanitair blok bestaande uit 2 toiletten met lavabo. Er is eveneens een berging die ook kan worden omgevormd tot keuken. In de droge kelder is er veel bergruimte. De zaak wordt verkocht met de aanwezige inboedel : tafels, stoelen, toog, friteuses, bakplaten, frigo, …. Klaar om meteen te starten dus!
Vanuit de handelszaak kunnen we ook naar het woongedeelte. Maar het woongedeelte is ook rechtstreeks toegankelijk via de garage met sectionale poort. De woning is momenteel verhuurd maar komt binnenkort vrij.
Het woongedeelte bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een ruime garage met daarachter de leefruimte. Er is een zit- en eetkamergedeelte. Vervolgens is er een ruime keuken met daarnaast een handige berging. We vinden er ook een veranda, apart toilet en badkamer met lavabo, bad en douche terug.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een apart toilet.
De tuin biedt enorm veel privacy en heeft ook een perfecte zuidwest-oriëntatie. Er zijn meerdere tuinbergingen. De ideale plek om tot rust te komen!

Blanco elektriciteitskeuring.
Beschikbaarheid handelsgedeelte : bij akte.
Beschikbaarheid woongedeelte : voorjaar 2022.

Dit is het ideale pand voor uw volgende grote droom! 3, 2, 1 … go!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate