U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Rustig gelegen karakterwoning met 3 slaapkamers!

Een zeer verzorgde, instapklare woning ...

In een rustig doodlopende straat vinden we deze instapklare woning. De gevel onthult al dat er heel wat renovaties zijn gebeurd. Via de hal met authentieke vloertegels komen we in de gezellige living. Deze in ingedeeld in een zithoek en een eetkamer en kunnen van elkaar gescheiden worden door een prachtige deur met glas in lood. Aansluitend is er de gezellig ingerichte keuken die in verbinding staat met de grote veranda waar bijvoorbeeld nog een ontbijthoek kan worden ingericht. Van hieruit kunnen we naar het terras met leuke tuin. Deze heeft een ideale west-oriëntatie en biedt een prachtig vergezicht over de weides.
Op het gelijkvloers vinden we verder nog de verzorgde badkamer met lavabomeubel, bad en douche. Het toilet is apart.
Er is eveneens een handige berging die vanuit de tuin.
De eerste verdieping beschikt over 2 slaapkamers. Ook hier zorgt de originele plankenvloer voor extra uitstraling. Via een vaste trap kunnen we naar de grote, geïsoleerde zolder. Hier is ook verwarming aanwezig. Deze ruimte hoeft enkel nog opgeschilderd te worden en kan dan dienst doen als master bedroom of mooie ontspanningsruimte.
Er is verder nog een praktische kelder.

Zeer handig is de rechtstreekse doorgang van de straatzijde tot de veranda! Dit ‘gangske’ is de ideale plaats om fietsen of boodschappen te plaatsen.
Ramen met dubbele beglazing.
Blanco elektriciteitskeuringsverslag.
CV op gas.

Een instapklare, verzorgde woning met tal van troeven en heel veel uitstraling! Een pareltje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate