U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Kraaknette woning met 4 slaapkamers en mooie tuin!

Zalig genieten in een huis waar alles perfect in orde is …

Achter deze mooie gevel schuilt een prachtige, lichtrijke woning. Op het einde van de inkomhal is er een gastentoilet met lavabo. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de ruime, met kwalitatieve materialen ingerichte living. De houtcassette en mooie schouw zorgen hier voor een extra gezellige toets. Vanuit de leefruimte hebben we zicht op de grote, volledig ingerichte keuken met granieten werkblad. Het is hier zalig koken onder het licht van de koepel. Naast de keuken is er de recent gerenoveerde badkamer. We vinden er een dubbele lavabo met schitterend meubel en de grote regendouche. In de badkamer is er ook plaats voor de wasmachine en droogkast.
Achter de keuken is er een heel aangename veranda van waaruit u een zicht hebt op de volgroeide tuin.
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een grote dressing. Een vaste trap brengt ons naar de zolder waar er nog 2 slaapkamers zijn.

In de tuin is het echt zalig genieten. Het terras is heel aangenaam en afwerkt met padoek-hout De beplanting is met zorg uitgekozen en op het einde van de tuin is er nog een tuinhuis.

Blanco elektriciteitskeuring! Centrale verwarming met recente ketel op aardgas. Dubbele beglazing met rolluiken. Kelder aanwezig.
Mogelijkheid tot het huren van een garagebox.

Deze woning heeft alles waar u van droomt: licht, gezelligheid, een mooie tuin … kortom een plaats om volledig tot rust te komen en u 100% thuis te voelen. Het levendige en sociale karakter van het mooie Lauwe maken het plaatje af.
Een topper!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate