U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Charmante villa met dubbele garage in rustige wijk!

Statige woning met zuidwest-tuin...

Deze woning ligt op een uitermate goedgelegen perceel in de rustige wijk Schonekeer, opgebouwd in een prachtige architectuur.
In de inkomhal is er een open bureelruimte, een apart gastentoilet en de trappenhal naar de eerste verdieping aanwezig.
Van hieruit komen we rechtstreeks in de ruime en lichtrijke leefruimte, waar de grandeur van de woning extra in de verf staat door de prachtige marmeren schouw. De L-vormige living sluit aan op een volledig ingerichte keuken met extra zitkamer. Deze zitkamer was voorheen een afgesloten slaapkamer en kan uiteraard opnieuw van functie veranderen. Deze ruimte geeft ook uit op de tuin enerzijds en sluit aan aan de grote dubbele garage anderzijds.
Op de eerste verdieping herbergt een gigantisch grote slaapkamer, een volledig ingerichte badkamer en een praktische dressing.
De tuin rondom de woning biedt aangename zonovergoten en schaduwrijke zithoekjes. Het terras is voorzien van 2 grote zonneluifels en de grote tuinberging is omgebouwd tot lounge/bureau.

Een prachtig eigendom met tal van mogelijkheden!
Aanrader!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate