U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Mooie woning met 3 slaapkamers en heel grote tuin!

Zalig genieten op het grote terras terwijl kinderen ravotten in de tuin …

De gevel verraadt reeds dat het om een met smaak ingerichte woning gaat. Vanuit de inkomhal komen we in de lichtrijke leefruimte. Deze bestaat uit een zit- en eetgedeelte en is heel gezellig aangekleed. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken. Ook de keuken baadt in het licht en geeft uitzicht op de mooie koer. Achteraan de woning bevindt zich een apart toilet en de badkamer met hoekbad en lavabo.
Op de eerste verdieping zijn er 3 eveneens smaakvolle ingerichte slaapkamers.
Er is ook een vaste trap naar de niet-geïsoleerde zolder. Mits de nodige werken kan er hier een prachtige ‘master bedroom’ worden ingericht.

De woning beschikt over een 2e deur op de voorgevel. Via een gang kom je zo meteen op het terras terecht. Ideaal voor het stockeren van materiaal of het uitladen van boodschappen.

Het terras en de tuin zijn subliem. Je kan er verpozen op het terras naast de keuken, de overdekte zitruimte of op het grote terras achteraan. Op ieder moment van de dag en voor iedere weersomstandigheid is er dus een plaatsje om uit te blazen.
Vanop het grote terras is er een schitterend zicht op het grote grasperk. Een ingegraven trampoline laat kinderen genieten terwijl u nipt aan uw drankje.
Achteraan de tuin is een fietsenberging en een poortje naar een paadje en speelpleintje.

Verwarming op aardgas, dubbele beglazing, blanco elektriciteitskeuring.
Droge kelder aanwezig.

Deze woning heeft alles waar u van droomt: licht, gezelligheid, ruimte, een mooie tuin … kortom een plaats om volledig tot rust te komen en u 100% thuis te voelen.
Het levendige en sociale karakter van het mooie Lauwe maken het plaatje af.
Een topper!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate