U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en grote garage!

Een zeer verzorgde, instapklare woning ...

In een rustig doodlopende straat vinden we deze instapklare woning. De gevel geeft al weg dat er heel wat renovaties zijn gebeurd. Via de hal komen we in de gezellige living. Deze in ingedeeld als een zithoek en een eetkamer. Aansluitend is er de halfopen ingerichte keuken. Van hieruit kunnen we naar het terras met de grote tuin. Deze heeft een ideale west-oriëntatie en is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een handige berging en de verzorgde badkamer met lavabomeubel, bad en douche. Het toilet is apart.
De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en nog een apart toilet. Via een vaste trap kunnen we naar de grote geïsoleerde zolder. Ideaal als extra berging of om verder af te werken als extra slaapkamer, hobbykamer,....
Er is verder nog een droge kelder.
Zeer handig is de rechtstreekse doorgang van de straatzijde tot de tuin! En een grote troef is ongetwijfeld de ruime garage met werkplaatsje achteraan de tuin. Deze is bereikbaar via een garagestraat. Ideaal dus voor iemand die extra ruimte nodig heeft voor zijn/haar hobby of beroepsactiviteit. Er is tevens nog een privé parking.

Ramen met dubbele beglazing en rolluiken.
Vernieuwde elektriciteit.
CV op gas.

Een instapklare, verzorgde woning met tal van troeven en mogelijkheden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate