U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Leuke gerenoveerde starterswoning met zuid tuin!

Een gezellig en goed onderhouden huisje in het centrum van Lauwe!

Meteen valt de mooie gevel en het toffe voortuintje op. We komen binnen in de hal, vanwaar de voorplaats (die momenteel dienst doet als praktijkruimte ) en de achterplaats van de living bereikbaar zijn. Aangrenzend vinden we de verzorgde keuken, die voorzien is van alle toestellen. Vanuit de keuken en de living kunnen we naar de aangename veranda met zicht op de tuin/het terras. Door de perfecte zuid oriëntatie is het er steeds aangenaam vertoeven. Er is ook een handige tuinberging.
De badkamer is recent volledig vernieuwd en beschikt over een douche, lavabomeubel en toilet. Ook de wasmachine heeft er een plaatsje.
Op de verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers.

Deze woning werd pas grondig gerenoveerd: nieuwe vloeren (met vloerisolatie), plakwerk, elektriciteit, CV, dakisolatie,...

Overal ramen met dubbele beglazing.
CV op gas (nieuwe condensatieketel).
Elektriciteit is conform gekeurd!

We vinden deze woning terug in een rustige buurt die in volle ontwikkeling is en op wandelafstand van de markt. Hier vinden we winkels, banken, scholen, openbaar vervoer en ... het bruisende centrum van Lauwe!

De ideale woning voor jonge starters of als investering!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate