U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Ruime, grotendeels gerenoveerde woning met garage en tuin!

Deze woning met buroruimte, 3 slaapkamers en grote, geïsoleerde zolder ligt in het centrum ...

De gevel van deze woning is heel mooi gerenoveerd en spreekt aan. Bij het binnenkomen van de woning komen we terecht in een mooie buroruimte die bijvoorbeeld ook kan worden benut voor een vrij beroep. Daarachter bevindt zich een grote leefruimte met mooie, ruime open keuken. Door de vele raampartijen is het hier heel lichtrijk. Achter de keuken bevindt zich een berging met kelder.
Op de benedenverdieping is er vervolgens nog een apart toilet en een garage met sectionaalpoort.
Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers en een badkamer. Eén van de kamers deed voordien dienst als atelier maar kan perfect als slaapkamer of hobbyruimte worden gebruikt. De badkamer dient wel nog volledig gerenoveerd te worden.
Via een vaste trap bereiken we de geïsoleerde zolder. Hier zijn ook velux-ramen aanwezig. Hier kan nog een master bedroom of meerdere kinderkamers worden gemaakt.
De perfecte oriëntatie zorgt ervoor dat het op het terras in padoek en in de zuidgerichte tuin heerlijk genieten is. Een berging achter de woning geeft ruimte om tuinmeubelen en een grasmachine te stockeren.

Dit is een grotendeels gerenoveerde, ruime woning met heel veel potentieel op een goede locatie nabij het levendige Lauwse centrum. De laatste verbouwingen kan u nog zelf uitvoeren zodat de woning perfect bij uw smaak aansluit. Een aanrader!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate