U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Ruime, kraaknette woning met grote inpandige garage en tuin!

Dit kloek, instapklaar huis met 4 slaapkamers en grote zolder ligt in het centrum ...

Achter de mooie gevel schuilt dit gezellig eigendom. De living is ruim en lichtrijk dankzij de grote raampartijen. In de leefruimte is een schouw zodat er perfect een cassette of haard kan worden geïnstalleerd. Dit zorgt voor een extra gezellige toets. De woonkamer gaat naadloos over in de veranda met eethoek en zicht op de tuin. Aanpalend is een grote keuken met eveneens zicht op buiten. Vanuit de keuken treffen we een heel grote, naastgelegen berging/wasplaats. Hier is er ook een eerste badkamer met toilet, douche en lavabo. Naast deze berging bevindt zich een heel ruime garage met elektrische sectionaalpoort. Deze garage bevindt zich onder de bovenverdieping van de naastgelegen woning maar is bereikbaar vanuit de woning. Deze garage loopt helemaal door te achteraan en geeft eveneens toegang tot de tuin.
De 1e verdieping beschikt over 4 slaapkamers en een badkamer met lavabo, toilet en bad. Er is eveneens een vaste trap naar de zolder. De geïsoleerde zolder is ontzettend groot. Hier kan men met gemak nog een aantal kamers onderbrengen.
Buiten hebben we vanop het terras zicht op de mooie tuin. Een handige berging biedt voldoende bergruimte. De tuin is eveneens bereikbaar via een zij-ingang. Dit is superhandig voor laden en lossen, klussen in de tuin, …

Centrale verwarming op aardgas.
Dubbele beglazing.
Grote garage. Zij-ingang aanwezig.
Grote, geïsoleerde zolder.
Mogelijkheid tot aankoop van de naastgelegen bel-étage woning.

Een instapklare en kloeke woning, gelegen nabij het levendige centrum, vlakbij winkels, openbaar vervoer, ….


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate