U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Unieke eigendom in centrum Lauwe op 1271 m² grond!

Letterlijk in de schaduw van de kerktoren vinden we dit eigendom met vele mogelijkheden...

Achter deze aantrekkelijke gevel vinden we de ene verrassing na de andere. We komen binnen in de leefruimte met mooie trap naar boven. Erachter is er een eetkamer met beperkte keuken. Er is tevens een toilet op het gelijkvloers. De eerste verdieping beschikt over 3 kamers, een badkamer en toilet. Via een vaste trap kunnen we naar de ruime zolderverdieping, waar er nog mogelijkheden zijn om de woonst verder uit te breiden.

Bij het buitengaan achteraan komen we in een andere wereld terecht... De pittoreske bijgebouwen, de prachtige grote tuin en gezellige hoekjes maken dit eigendom tot iets uniek! De tuin reikt tot aan het gemeenteplein aan de achterkant van de kerk. Via de poort langs de straat is er een doorgang naar achteren, waardoor de tuin rechtstreeks bereikbaar is.

Verbouw het pand tot een winkel met woonst, een pand met zelfstandige activiteit, of gewoon een woning op een mooi stuk grond. Een uniek renovatieproject dus met zeer veel opties, pal in het centrum van het bruisende Lauwe!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate