U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Kloeke, mooie bel-étage woning in hartje Lauwe!

Centraal gelegen met garage en zuidgerichte tuin …

Werkelijk in het centrum van het gezellige Lauwe vinden we deze eigendom terug. De inkomhal leidt ons naar ofwel de garage en grote berging achteraan ofwel de bovenverdieping.
Op het eerste treffen we een grote, gezellige en heel lichtrijke living. De voorgevel bestaat volledig uit vensters. Dit zorgt ervoor dat u vanuit de hoogte het leven beneden in alle rust kan gadeslaan. De achtergelegen keuken biedt ruimte voor een ontbijttafel en heeft ook zicht op het terras en de zonovergoten tuin. Vanop dit terras is het genieten met de benedengelegen tuin en de Lauwse kerktoren in de verte.
Op deze verdieping is er ook nog een badkamer, met lavabo en bad, en een apart toilet.
Op de tweede etage is de slaapverdieping met 3 ruime kamers. De voorste slaapkamer beschikt ook over een grote raampartij.
Er is eveneens een zolderberging.
Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich achter de garage nog een apart toilet en een grote bergruimte/buro met toegang tot de gezellige tuin.

Overwegend dubbele beglazing.
Verwarming met aardgaskachels.

Dit is een kloeke woning die kan omgetoverd worden tot een leuk nestje in het kloppende hart van Lauwe! De duifjes zijn alvast overtuigd!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate