U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Kloeke bel-étage woning in hartje Lauwe!

Centraal maar toch rustig gelegen in een doodlopende straat ….

Werkelijk in het centrum van het gezellige Lauwe vinden we deze eigendom terug. De grote inkomhal leidt ons naar ofwel de garage met grote berging achteraan ofwel de bovenverdieping.
Op het eerste treffen we een gezellige, lichtrijke living. De voorgevel bestaat volledig uit vensters. Dit zorgt ervoor dat u vanuit de hoogte het leven beneden in alle rust kan gadeslaan. De achtergelegen keuken biedt ruimte voor een ontbijttafel en heeft ook zicht op de koer. Op dit terras is er nog toegang tot een berging en een buitentoilet.
Tussen de eerste en tweede verdieping bevindt zich de badkamer met lavabo, bad en toilet. Deze ruimte is voldoende groot en kan een opsmukbeurtje gebruiken.
Op de tweede etage is de slaapverdieping met 2 kamers. De voorste slaapkamer is enorm groot en beschikt eveneens over vele raampartijen.
De zolder is ideaal als extra opbergruimte.

Vooraan 1e en 2e verdieping : dubbele beglazing.
Verwarming met aardgaskachels.

Dit is een kloeke woning die mits enkele ingrepen tot een leuke thuis kan worden omgetoverd in het kloppende hart van Lauwe!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate