U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Kraaknette, gerenoveerde woning nabij het centrum van Lauwe!

Achter deze mooie gevel schuilt een huis met 3 slaapkamers, buroruimte en prachtige tuin!

We komen de woning binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Langs de linkerkant van de hal vinden we een buro-/praktijkruimte terug. Langs de rechterkant hebben we toegang tot de leefruimte. Deze lichtrijke living met vele raampartijen is ruim en heeft een schitterend zicht op de aangelegde tuin. Opvallend is ook de mooie open trap naar de bovenverdieping.
Aansluitend vinden we de keuken terug. Deze straalt een rustige sfeer uit en biedt eveneens een mooie uitkijk op het terras met tuin. Achter de keuken is er een handige berging waar was- en droogtoestellen een plaats vinden.
Op de bovenverdieping zijn er 3 mooie slaapkamers en een badkamer met lavabo, toilet en douche. Er is bovendien ook plaats voor een gezellige leeshoek. Er is eveneens een geïsoleerde zolder zolder aanwezig die veel bergruimte biedt.
De volgroeide tuin is heel mooi aangelegd. Het is een zalige plek om te genieten van een eerste zonnestraal of tijdens een warme zomeravond, en dit in alle rust en privacy.

CV op gas.
Dubbele beglazing.
Vernieuwde elektriciteit (conform gekeurd).
Geïsoleerde zolder. Vernieuwd dak.

Dit is een aangename, instapklare woning die zeker het bezoeken waard is!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate