U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Grotendeels gerenoveerde woning met prachtige leefruimte!

Vier slaapkamers, grote tuin en rustig gelegen …

Deze woning bevindt zich aan de rand van Lauwe. Het is er heel rustig. De voorgevel laat niet vermoeden dat er hierachter een grote benedenverdieping schuilgaat. De gelijkvloerse- en zolderverdieping zijn quasi volledig gerenoveerd. Vanuit de inkomhal komen we de ruime leefplaats met open keuken (microgolf- en heteluchtoven, vaatwas, inductiekookplaat, 2 frigo's) binnen. Er ligt een mooie vloer en de keuken is strak en modern. Een zee aan ruimte! Het grote schuifraam achteraan zorgt voor veel lichtinval en een vrij zicht op de ruime, aan te leggen tuin. Naast de keuken en leefruimte is er een berging met de voorziening voor een instapdouche. Er is hier nog een apart toilet en de toegang tot de droge kelder.
Boven bevinden zich 3 kamers waar nieuwe laminaat ligt. De badkamer met bad, lavabo en toilet moet nog verder worden afgewerkt.
Op de zolderverdieping is er een prachtige, tot in de puntjes afgewerkte master bedroom. De vele inbouwkasten zorgen er voor de nodige bergruimte.

CV op gas.
Blanco elektriciteitskeuring.
Beschikbaar mid mei 2016.

Dit is een aanrader voor wie graag rustig en ruim woont en nog een laatste finishing touch wil geven aan de woning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate